15.12.2016

JAMKin opiskelijat tarjoavat yksinhuoltajaperheille irtioton arjen kiireistä

Jyväskylän Totaaliyhärit ry on yhdistys, joka tarjoaa vertaistukea totaalisille yksinhuoltajaperheille. Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat tuovat heidän joulu- ja tammikuun tapaamisiinsa jotakin uutta ja normaalista poikkeavaa.

– Tarjoamme sekä vanhemmille että heidän lapsilleen irtioton arjen kiireistä, annamme luvan rauhoittua ja valmistautua yhdessä joulutunnelmaan, tapahtumaa järjestävä Eveliina Kirmanen sanoo.

Sunnuntaina 18.12.2016 klo 12-16 järjestetään Mäki-Matin perhepuiston ylätalossa jouluaiheinen tapaaminen, joka sisältää muun muassa rentoutumiseen, hierontaan sekä hyvinvointiin liittyvän tunnelmallisen hetken ja jouluaiheista askartelua sekä leikkejä. Tarjolla on myös lounas ja kahvi.

Sunnuntaina 15.1.2017 klo 12-16  on luvassa talviaiheinen tapaaminen.  Ohjelmassa on muun muassa ulkoilua, leikkejä sekä rentoutumista. Lisäksi paikalla on parturi-kampaaja.

Projektia sponsoroivat Jyskän Varastomyymälä, S-market Kuokkala, S-market Vaajala sekä Tihita, Titan hieronta, Halssila.

Lisätietoja:
Eveliina Kirmanen, opiskelija ja  Anniina Jokitalo, opiskelija, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin