jamk.fi
9.11.2016

JAMK tutuksi-päivässä esitellään opiskelun monia muotoja

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tarjonta tulee jälleen tutuksi perjantaina 11.11. klo 9 – 14. JAMKiin odotetaan satoja lukiolaisia, ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevia ja kymmeniä opoja.

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Kuinka JAMKiin haetaan? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen monimuoto? Perjantaina saa vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

– Parasta JAMKissa on se, että pääsee heti opintojen alussa kasvattamaan omaa verkostoaan monenlaisten projektitöiden ja tehtävien kautta. Perusopintojen jälkeen jokaisella on mahdollisuus rakentaa itselleen sopiva ja mieleinen opintokokonaisuus, mikä on mielestäni ehdoton asia oman osaamisen kehittämisen kannalta! JAMKissa opiskelu ei ole perinteistä luennoilla istumista. Mahdollisuuksia on monia,  tradenomikoulutusta auditorio Tulikarissa aamu- ja iltapäivällä esittelevä, ja jo työelämässäkin mukana oleva Esa-Pekka Hyppönen sanoo.

Opiskelun monet muodot tulevatkin päivän aikana hyvin tutuiksi: osuuskuntamuotoinen opiskelu on  JAMKissa yhä suositumpaa. Osuuskunnat tarjoavat opiskelijoille yrittäjyyden perustaitoja ja mahdollisuuksia lisäansioihin. Aiheesta puhuu klo 11.15. luokkatilassa D149 Joonas Pylvinen. Hän kuuluu osuuskunta Dynamitiin, joka on IT-opiskelijoiden yhteinen osuuskunta.

JAMK tutuksi -päivä järjestetään samanaikaisesti Jyväskylän yliopiston Hakijan päivän kanssa. JAMKin ja yliopiston välillä on tarjolla ilmainen bussikyyti.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Tutustu koko päivän ohjelmaan

Lisätietoja:
Pauliina Hietalahti, tiedottaja, 050 433 8011, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin