jamk.fi
3.6.2016

JAMK Summer School tarjoaa jälleen mahdollisuuden kesäopintoihin

Sen lisäksi, että Jyväskylän ammattikorkeakoulun kesäkoulu näyttää tavoittaneen kansainvälisten partnerioppilaitosten opiskelijat, se tuntuu houkuttelevan aiempaa enemmän myös jamkilaisia. Kansainvälisiä opiskelijoita saapuu Jyväskylään 160 ja JAMKin omia opiskelijoita on ilmoittautunut mukaan noin 180.

JAMK Summer Schoolissa voi tehdä opintoja monella alalla: liiketoiminta ja viestintä, sosiaali- ja terveysala, teknologia ja opettajankoulutus. Uutuutena on tänä vuonna vastuullinen matkailu. Opiskelutavat ovat monipuolisia ja suomalaisten opettajien lisäksi kesäkouluun tulevat kymmenet kansainväliset opettajat tuovat oman värinsä toteutukseen.

Suurin osa kesäkoululaisista saapuu Jyväskylään viikonloppuna.

– Opiskeljakunta JAMKO:n kouluttamat tutorit ovat heitä vastassa Helsingissä. Ensi viikolla Rajakadun ja Lutakon kampuksilla on hyvinkin kansainvälinen tunnelma. Suurimpia ryhmiä on tulossa yhteistyökorkeakouluista Argentiinasta, Meksikosta ja Kaliforniasta, mutta paljon opiskelijoita tulee myös Aasiasta ja Euroopasta.

Opiskelijoita on sekä Bachelor- että Master –tasoilta, JAMK Summer Schoolia koordinoiva asiantuntija Minna Junttila kertoo.

Kesäkoulu on osa korkeakoulujen välistä yhteistyötä, organisaatioiden sitoutuminen asiaan on tärkeää. Opiskelijat suorittavat Jyväskylässä pääsääntöisesti opintoja, jotka ovat osa heidän tutkintoaan kotimaassa.

– JAMK Summer School on vetovoimainen ja arvostettu kv-partnereiden joukossa laadukkaan opintotarjonnan ja toimivien järjestelyiden vuoksi.

Saapuvia opiskelijoita kiinnostaa opintojen ohella mahdollisuus Jyväskylän lisäksi tutustua kesäkoulun aikana muun muassa Helsinkiin, Tukholmaan ja Pietariin, Junttila jatkaa.

Oheisohjelmaan kuuluu mm. kesäinen risteily Päijänteellä. M/S Rhea on lastattu JAMK Summer Schoolin opiskelijoilla ja opettajilla ma 6.6. klo 17.30 – 20 . Yksi päivien kohokohdista tulee olemaan jalkapalloilta JJK:n pelaajien kanssa Vehkalammen kentällä to 9.6. klo 17-19 .

Kesäkoululaiset kuulevat suomalaisesta jalkapalloharrastuksesta ja pääsevät pelaamaan taitureiden valmennuksessa.

– Lisäksi opiskelijatutorit ja esimerkiksi hyvinvointiyksikön toteutuksessa omat opiskelijat järjestävät erilaista ilta- ja viikonloppuohjelmaa saapuville kv-opiskelijoille, Junttila kertoo.

Lue lisää

Lisätietoja:
Minna Junttila, asiantuntija, 040 588 6533, etunimi.sukunimi@jamk.fi , Jyväskylän ammattikorkeakoulu,  #jamksummerschool

 

 

Takaisin