jamk.fi
26.10.2016

Biotalousalan mahdollisuudet esillä Biotaloudesta ammatti! -tapahtumassa 27.10. Paviljongissa

Keski-Suomessa tulee olemaan kysyntää monenlaisille biotalousalan ammattilaisille -niin nuorille kuin alanvaihtajille. Nyt on hyvä mahdollisuus ottaa selvää, millaisia työuria ala tarjoaa ja mihin kannattaa hakeutua koulutukseen!

Biotaloudesta ammatti -tapahtuma järjestetään toistamiseen Jyväskylän Paviljongissa 27.10.2016 klo 10-14. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuma on tarkoitettu abeille ja ysiluokkalaisille, työttömyysuhan alaisille, työttömille, aikuisille ammatinvaihtajille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille! Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongin C2-hallissa 27.10.2016 klo 10:00 - 14:00. Huom! Sisääntulo järjestetään Uno Savolankadun sisäänkäynnistä osoitteesta Uno Savolan katu 5.

Päivä on jaettu kahteen kokonaisuuteen:

klo 10-12 koululaiset ja opiskelijat
klo 12-14 ammatinvaihtajat, työttömät, työttömyysuhan alaiset, alasta kiinnostuneet

Tapahtumassa esittäytyvät Keski-Suomen oppilaitoksista JAMK, POKE, Jyväskylän ammattiopisto, Jyväskylän aikuisopisto ja Jämsän ammattiopisto, Oppisopimuskeskus ja Jyväskylän yliopisto. Paikalla ovat myös TE-toimisto, Metsäteollisuus ry, Sykettä K-S metsiin -hanke sekä alan yrityksiä kuten Metsä Fibre ja Valio. Näyttelyalueella pääset kuuntelemaan tietoiskuja sekä tutustumaan mm. hakkuu- ja ajokoneeseen, simulaattoreihin ja puutavara-ajoneuvoon.

Puheenvuoroja yrittäjiltä ja oppilaitoksilta kuullaan kklo 10.15-13.45 välillä. Olemme saaneet puhujaksi myös some-sisällöntuottaja Joonas Linkolan, joka valottaa mitä on somettaminen luonnon ehdoilla ja kuinka syvälle somemaailmaan tänä päivänä pureudutaan.

Tutustu päivän ohjelmaan ja tervetuloa mukaan!  Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista #biotaloudestaammatti

Lisätietoja:
Tanja Minkkinen, markkinointikoordinaattori, 0400 583 455, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin