jamk.fi
29.6.2016

Avoin ammattikorkeakoulu vastaa työelämätarpeisiin uusilla osaamiskokonaisuuksilla

Opetus- ja kulttuuriministeriön pilottihankeen hyvän palautteen myötä Jyväskylän ammattikorkeakoulun korkeakouludiplomikoulutukset jatkuvat. Myös tarjonta monipuolistuu.

Syksyllä 2016 tarjolla ovat toistamiseen hankintaosaajan ja henkilöstö- ja talousosaajan koulutukset ja uusina kokonaisuuksina kiinteistöliiketoiminnan ja ravitsemusjohtamisen koulutukset. Hankintaosaajan koulutukseen voi osallistua myös Oulussa.

Korkeakouludiplomikoulutukset ovat korkeakoulututkintojen osista muodostettuja osaamiskokonaisuuksia, jotka ovat kaikille avoimia pohjakoulutuksesta ja työkokemuksesta riippumatta. Suuri osa opinnoista suoritetaan verkossa.

– Osaamispaketit vastaavat suoraan työelämän osaamistarpeeseen. Ne sopivat sekä syventävää osaamista työssään tarvitsevalle ammattilaiselle että uusia työmahdollisuuksia hakevalle. Kokonaisuudet käynnistyvät syksyllä, projektipäällikkö Tytti Pintilä avoimesta ammattikorkeakoulusta kertoo.

Infotilaisuus avoimen AMK:n opinnoista pidetään 2.8.2016 klo 15 JAMKin pääkampuksella, Rajakatu 35.

Lue lisää: Korkeakouludiplomikoulutukset JAMKissa

Lisätietoja:
Tytti Pintilä, projektipäällikkö, 040 869 0723, avoinamk@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, avoin ammattikorkeakoulu

Takaisin