jamk.fi
13.4.2016

Ammatillisen opettajankoulutuksen valinnat 2016 selvillä

Opiskelijat JAMKin ammatillisen opettajakorkeakouluun on valittu tämän vuoden osalta. Katso lista valituista tai tarkasta oma tilanteesi Oma Opintopolku -palvelusta.

Tammikuun 2016 haussa opiskelupaikkaa JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa tavoitelleiden hakijoiden hakemukset on käsitelty. Ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijavalinnat on julkaistu 13.4.2016.

Hakijat näkevät oman tilanteensa kirjautumalla hakusivuston Oma Opintopolku -palveluun. Sekä valituille että ei-valituille lähetetään tieto myös kirjeitse. Mikäli olet valittujen joukossa ja aloitat opinnot ilomielin porukassamme, muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan 27.4.2016 klo 15.00 mennessä. Uusien opettajaopiskelijoiden opinnot alkavat elo-syyskuussa. 

Katso lista valituista

JAMKin ammatilliseen opettajakorkeakouluun valittujen opettajaopiskelijoiden nimet (julkaisuluvan antaneet) voit katsoa täältä.

Samalta sivulta löytyvät myös tiedot ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen ja opinto-ohjaajankoulutukseen valituista opiskelijoista. Näiden opettajille tarkoitettujen jatkokoulutusten valinnat julkaistiin maaliskuun viimeisenä päivänä.

JAMK onnittelee! Tervetuloa porukkaamme! 

Jaa

Takaisin