jamk.fi
2.9.2015

Yrittäjyys on omien unelmiensa toteuttamista. Yrittäjän päivää vietetään jälleen 5.9.

Yrittäjän Päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Säätiön anomuksesta 5.9. on merkitty almanakkaan merkkipäiväksi. Tapahtuman ideologiana on osoittaa, että yrittäjyys on oiva vaihtoehto, kun on palava halu toteuttaa omia unelmiaan ja luoda jotain uutta. Jos lisäksi uskoo ideaansa ja on valmis työskentelemään sen eteen, oma yritys on hyvä tapa turvata työnsä.

Jyväskylän alueella panostetaan tänä syksynä aiempaa vahvemmin yrittäjyyskoulutukseen, kun Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä testaavat ensimmäistä kertaa yhteisiä yrittäjyysopintoja. Oppilaitoksissa opiskelee yhteensä noin 45 000 opiskelijaa.

JAMKissa JAMK Generator tarjoaa opiskelijoille erilaisia vaihtoehtoja heti opintojen alkutaipaleelta lähtien. Lue lisää täältä.  

Tiimiakatemia on taas yrittäjyyden huippuyksikkö, jossa kaikki oppiminen tapahtuu käytännön kautta.

Yrittäjän päivä on näkynyt JAMKin kampuksilla kuluneella viikolla eri tapahtumien merkeissä. Valtakunnallinen tapahtuma huipentuu Kampin Katujuhlaan, jota vietetään 5.9. klo 10-13 Helsingin Narinkkatorilla.

 

Avainsanat

Jaa

Takaisin