jamk.fi
16.9.2015

Vastaatko yrityksenne liiketoiminnasta ja taloushallinnon toiminnoista?

Jos vastasit kyllä, osallistu tutkimukseemme! Kartoitamme digitaalisen taloushallinnon työvälineiden ja palveluiden haasteita ja mahdollisuuksia pk-yritysten näkökulmasta.

Digitaalinen toimintaympäristö vaikuttaa laaja-alaisesti yrityshallinnon osa-alueisiin ja ydinprosesseihin, myös taloushallintoon.

TietoAkseli Oy ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu toteuttavat  valtakunnallisen kyselytutkimuksen, jossa kartoitetaan digitaalisen taloushallinnon työvälineiden ja palveluiden haasteita ja mahdollisuuksia pk-yrityksissä. Tutkimusyhteistyössä on mukana myös Suomen Yrittäjät ja Kauppakamari.

Tutkimus on osa kaksivuotista MUKA-hanketta, jossa TietoAkseli Oy on osallisena. MUKA-hankkeen tavoitteena on pyrkiä tunnistamaan ja edistämään pk-yritysten kasvua ja muutoskyvykkyyttä edistäviä tekijöitä sekä ehkäistä mahdollisia muutoksen liittyviä haasteita. MUKA-hankkeen toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu yhteistyössä Humap Oy:n kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Keski-Suomen ELY-keskus.

Tulokset julkaistaan virallisesti 4.11.2015 Jyväskylässä järjestettävässä taloushallinnon seminaarissa.

Takaisin