jamk.fi
5.3.2015

Työnuoli-projektissa kehitetään liikuntaseurojen toimintaa ja työllistämistä lajirajat ylittäen

Projektin päätavoitteena on lisätä keskisuomalaisten liikuntaseurojen työnantajaosaamista sekä kiinnostusta tarjota työtä ja työpaikkoja. Samalla mukana olevat liikuntaseurat kehittävät toimintaansa taloudellisesti kestävämpään suuntaan.

Projektissa luodaan myös innovatiivisia toimintamalleja ja sovelluksia nuorten ja ikääntyneiden työllistämiseksi liikuntaseuroissa, tuotetaan projektin toimintaa ja tuloksia kokoava julkaisu sekä rakennetaan liikuntaseurojen työllistämispalvelun tietopankki, jonka avulla työllistäminen lisääntyy pysyvästi. Näin vahvasti lajirajat ylittävä toiminta on poikkeuksellista, minkä vuoksi mukana on myös kansallisen liikuntajärjestön Valon ja lajiliittojen ihmisiä.

Projektiin on valittu seuraavat seurat: Harjun Woima, Illusion, Jaguars Spirit Athletes, JJK juniorit, Jyväskylän naisvoimistelijat, JYP juniorit, Korpilahden Pyrintö, Muuramen Yritys, Saarijärven Pullistus ja Äänekosken Huima.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Keski-Suomen Liikunnan toteuttamana Työnuoli – työtä liikuntaseuroissa – projekti toteutetaan vuosina 2015 - 2016. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Petri Jussila, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 040 542 0685, etunimi.sukunimi@jamk.fi   ja
Projektiasiantuntija Laura Härkönen, Keski-Suomen Liikunta, 050 339 0459, etunimi.sukunimi@kesli.fi