jamk.fi
6.3.2015

JAMKin tradenomitutkinnon voi tehdä kokonaan verkossa

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa tradenomitutkinto kokonaan verkossa. Tätä vaihtoehtoa tarjotaan etenkin niille, jotka työn, asuinpaikkakunnan tai muun elämäntilanteen takia eivät voi osallistua lähiopetukseen niin kiinteästi kuin nuoret.

Opiskelija voi opiskella tradenomiksi joko verkko-opetusta ja kontaktiopetusta yhdistäen tai tehden opinnot täysin verkossa.

- Täysin verkossa opiskelu vaatii kurinalaisuutta ja on yhtä vaativaa kuin lähiopetus. Verkko-opinnoissa on tehtävä tehtäviä lähes joka päivä, jotta pysyy opiskelurytmissä mukana. Verkko-opetukseen kuuluvat mm. verkkokeskustelut ryhmän tai ohjaajan kanssa, tehtävien ja raporttien palautus verkko-oppimisympäristöön, omatoiminen lähdemateriaaliin tutustuminen ja vaikkapa webinaariin osallistuminen, koulutuspäällikkö Pertti Pernu kuvaa.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tradenomiopinnoissa on poikkeuksellisen monipuoliset erikoistumismahdollisuudet. Monimuotototeutukseen (ent. aikuiskoulutus) osallistuvat voivat opiskella liiketalouden asiantuntijuuden sijaan myös oikeustradenomiksi. Oikeustradenomikoulutus toteutetaan yhteistyössä oikeusministeriön kanssa.

Päiväopintojen suuntautumisvaihtoehtoja ovat finanssi, taloushallinto, muoti ja vähittäiskauppa, myyntityö, brändiasiantuntija, henkilöstöasiantuntija, urheiluliiketoiminta sekä yrittäjyys (Tiimiakatemia).

Tradenomikoulutuksen hakuaika on 17.3.–9.4. JAMK ottaa 220 uutta tradenomiopiskelijaa syksyllä 2015 alkavaan koulutukseen.

JAMKissa on tällä hetkellä käynnissä kokonaan verkossa opiskeltavat Henkilöstö- ja talousosaajan opinnot (60 op), jotka ovat osa valtakunnallista korkeakouludiplomikokeilua.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Pertti Pernu, puh. 040 836 6920, liiketoimintayksikkö, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Nuoret, päivätoteutus
Aikuiset, monimuotototeutus

Jaa

Takaisin