jamk.fi
6.12.2015

Hakuaikaa jatkettu! Sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnon voi täydentää AMK-tutkinnoksi

Jyväskylän avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa ensimmäistä kertaa sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnon suorittaneille polkuopintoja, jotka suuntaavat kohti alan AMK-tutkintoa.

Polkuopinnot ovat laajuudeltaan 60 opintopistettä ja ne on mahdollista suorittaa vuoden 2016 aikana. Opinnot toteutetaan pääsääntöisesti monimuoto- ja verkko-opintoina, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa.

Opinnot on suunnattu erityisesti heille, jotka tarvitsevat korkeakoulutasoista osaamista työssään tai suunnittelevat hakevansa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon.

– Työskentelen vastaavana hoitajana yksityisessä palvelukodissa. Peruskoulutukseltani olen sosiaalialan ohjaaja ja hain suorittamaan polkuopintoja opistotutkinnosta kohti sosionomin AMK-tutkintoa, tammikuussa opinnot aloittava Johanna Monthan kertoo.

– Suoritan parhaillaan JAMKissa gerontologisen kuntoutuksen korkeakouludiplomikoulutusta, joka päättyy joulukuussa. Olen nyt päässyt hyvään opiskeluvireeseen ja haluan oman ammatillisen kehittymiseni takia lisäkoulutusta, jotta voin paremmin vastata tulevaisuuden haasteisiin.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa ei ole mahdollista tehdä koko tutkintoa. Suoritettuaan 60 opintopistettä tutkintoon soveltuvia polkuopintoja, opiskelija voi hakea avoimen AMK:n erillishaussa syventävän vaiheen opintoihin, jotka ovat laajuudeltaan 20–30 opintopistettä. Opistotutkinnosta AMK-tutkintoon johtavien opintojen kokonaislaajuus on 80–90 opintopistettä. 

Ilmoittautumisaika kevään polkuopintoihin jatkuu 16.12.2015 asti.

Lue lisää

Lisätietoja:
Pirkko Hautala, projektipäällikkö, puh. 040 564 9105, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Jaa

Takaisin