jamk.fi
12.5.2015

Opiskelija Riina Nummi palkittiin myyntiosaamisesta

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset (MMA) myönsi stipendin JAMKin tradenomiopiskelija Riina Nummelle.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA myönsi 9.5. JAMKin tradenomiopiskelija Riina Nummelle 200 euron arvoisen stipendin hänen menestyksestään myyntityön opinnoissa.

Riina on osoittanut erinomaista myyntitaitojen osaamista myyntityön opintojaksolla, ja hänet valittiinkin valtakunnalliseen Best Seller-kisaan JAMKin edustajaksi. Riina tuli alkuerässään toiseksi häviten finaalipaikan vain kymmenyksellä. Myyntityön taidoista vakuuttuivat myös kisassa olleet työnantajat, ja olivat kiinnostuneita Riinasta tulevaisuuden työntekijänä.

"Myyntityön opiskelijana Riina on perehtynyt perusteellisesti annettuihin tehtäviin ja luonut positiivista ilmapiiriä ympärilleen. Taidolla ja asenteella pärjää myyntityössä pitkälle", hehkuttaa yliopettaja Sami Kalliomaa.

MMA jakaa vuosittain Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten ja Aarne Laaksosen opiskelijastipendejä. Tänä vuonna stipendin sai 25 opiskelijaa eri oppilaitoksista. Stipendi on perustettu vuonna 2011, ja se on tarkoitettu myyntiä, markkinointia ja ostoalaa koskevien opintojen tai opinnäytetöiden palkitsemiseen.

Lue Riinan ja Aapelin kokemuksia Best Seller -kilpailusta (blogikirjoitus)

Lue lisää tradenomikoulutuksesta

Lisätietoa stipendistä

Takaisin