jamk.fi
28.4.2015

Pekka Risku ammatillisen opettajakorkeakoulun johtajaksi

JAMK Oy:n hallitus valitsi 27.4. kokouksessaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun johtajaksi Pekka Riskun.

Muuramelainen Pekka Risku on koulutukseltaan filosofian tohtori ja hän on väitellyt v.1996 Jyväskylän yliopistossa tietotekniikan alalta. Väitöskirja koski tietokonepohjaista matematiikan oppimisympäristöä insinöörikoulutuksessa. Risku siirtyy uuteen tehtäväänsä Jyväskylän ammattiopiston tekniikan ja liikenteen yksikönjohtajan tehtävästä, missä hän on toiminut vuodesta 2008 alkaen. Sitä ennen hän toimi vuosina 1997-2008 Muuramen lukion rehtorina, missä hän mm. perusti ensimmäisenä rehtorina yrittäjyyslukion. Pekka Risku työskenteli tietotekniikan yliopettajana JAMKissa vuosina 1995-1997.

Pekka Riskun vahvuutena AOKKin yksikönjohtajan valinnassa pidettiin hänen vahvaa ammatillisen toisen asteen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta oppilaitosten johtamisesta. Hän on myös hyvin kiinnostunut opettajankoulutuksen kehittämisestä. JAMK Oy:n hallitus oli valinnassaan yksimielinen.

Risku aloittaa tehtävässä 3.8.2015.

Lisätietoja:
Jussi Halttunen, rehtori, 0400 644 913, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin