jamk.fi
2.6.2015

Opiskelijavalintojen tulosten julkaisu viimeistään 3.7.

Sinulle tarjotaan hakutoivejärjestyksesi ylintä paikkaa, johon valintamenestyksesi riittää. Voit olla hakukohteisiisi hyväksyttynä, varasijalla tai hylättynä.

Opiskelijavalinnan tulokset julkistetaan kaikissa korkeakouluissa viimeistään 3.7.2015. Jokaiselle hakijalle postitetaan valintojen tuloksesta kertova kirje 3.7. (postituspäivämäärä), jossa kerrotaan hakukohteidesi valinnoissa saamasi pisteet.

Näet valintatuloksesi myös Opintopolku.fi-osoitteen Oma Opintopolku -palvelusta. Seuraa säännöllisesti myös sähköpostiasi, koska JAMK on yhteydessä valittuihin sen kautta! Katso myös, että viestimme ei ole mennyt roskapostiin.

Sinulle tarjotaan hakutoivejärjestyksesi ylintä paikkaa, johon valintamenestyksesi riittää. Voit olla hakukohteisiisi hyväksyttynä, varasijalla tai hylättynä. Joissain tapauksissa, jos hakukohteidesi tulokset valmistuvat ennen 3.7., Sinun on mahdollista nähdä tuloksesi Oma Opintopolku -palvelussa ennen 3.7. Näitä tapauksia ovat tilanteet, joissa:

  • tulet hyväksytyksiksi ylimpään hakutoiveeseesi tai
  • tulet hyväksytyksi toiselle tai sitä alemmalle hakutoiveelle ja olet hylätty kaikkiin sitä ylempiin hakutoiveisiin.

Jos kuulet kaverisi saaneen tiedon hyväksymisestään ennen 3.7. hakukohteeseen, johon itse olet hakenut, mutta josta et ole tietoa vielä saanut, ei kannata huolestua: voit tulla hyväksytyksi kyseiseen hakukohteeseen, kun kaikkien hakukohteiden tulokset on julkistettu. Kannattaa siis odottaa heinäkuun alkuun.

Lisätietoja

Ajankohtaista hakijalle

Lisähaussa JAMKissa:

 

Takaisin