jamk.fi
31.8.2015

Menestyspelin pääsuunnittelija saapuu Jyväskylään

Cities: Skylines -pelin pääsuunnittelija Karoliina Korppoo kertoo JAMKissa 11.9. pelin suunnittelufilosofiasta ja pelin jatkosuunnitelmista.

Karoliina Korppoo (Colossal Order) saapuu kertomaan Cities: Skylines -pelin suunnittelufilosofiasta ja pelin jatkosuunnitelmista. Korppoo työskenteli pääsuunnittelijana tämän vuoden ehkä puhutuimmassa suomalaispelissä, joka myi ensimmäisen viiden viikon aikana miljoona kopiota Steam-palvelussa. Luennossaan Korppoo avaa menestystarinaa, sitä kuinka pelin suunnittelu on toteutettu ja kertoo myös alan tulevaisuudennäkymistä. Hän valottaa myös millaista on toimia miesvaltaisella alalla pienessä tamperelaisyrityksessä.  

Tilaisuuden järjestää Jyväskylä Game Lab -hanke (JGL), jossa kehitetään peliprotoja monitieteisissä tiimeissä. Perjantaiaamun aikana Korppoo sparraa hankkeessa mukana olevia osallistujia, antaa palautetta heidän pelikonsepteistaan, ja iltapäivällä luennoi kaikille avoimessa tilaisuudessa.

Luento: Cities: Skylines -pelin suunnittelufilosofia ja jatkokehitys
Aika: pe 11.9.2015 klo 12:15–13:45 
Paikka: IT-Dynamo, auditorio, Piippukatu 2, Jyväskylä
Luento on suomenkielinen.

Jyväskylä Game Lab

Jyväskylä Game Labissa (JGL) muodostetut monitieteiset ryhmät työskentelevät oman peli-ideansa parissa, johon saavat tukea ja ohjausta alan ammattilaisilta, sekä tutustuvat pelialan rahoitusmahdollisuuksiin. JGL-hankkeen kesto on 1.1.2015–31.10.2016 ja sen toteuttajina toimivat Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitos ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-Keskus (ESR-rahoitus, Vipuvoimaa EU:lta 2014–2020), Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitos, Jyväskylän ammattikorkeakoulu sekä Jykes Oy.

Lisätietoja:

Antti-Jussi Lakanen, antti-jussi.lakanen(at)jyu.fi, 040 805 3276 tai Hanna Hauvala, hanna.hauvala(at)jamk.fi

 

Avainsanat

Jaa

Takaisin