jamk.fi
18.5.2015

Living Lab -ympäristö osana Kankaan vanhusasumisen huippuyksikkö -hanketta. Osallistu kyselyyn.

Teemme selvitystä Kankaalle syntyvän vanhusasumisen Living Lab – ympäristön yhteistyöstä kiinnostuneista tahoista ja heidän tarpeistaan kehittämistyössä.

Jyväskylään, vanhaan paperitehdasmiljööseen on rakenteilla uusi asumisen ja työntekemisen alue. Alueelle rakentuu asuinalue, johon on tulossa mm. vanhusasumisen yksikkö, jossa yhdistyy tehostettua palveluasumista sekä normaalia vanhusten vuokra-asumista.
 
Lisää Kankaan alueesta.

Kankaalle rakentuva vanhusasumisen Living Lab – ympäristö mahdollistaa eri toimijoiden: elinkeinoelämän, tutkimuslaitosten ja korkeakoulujen asiantuntijuuden hyödyntämisen synnyttäen uusia innovatiivisia palvelutuotteita avoimessa kehitysympäristössä. Living Lab -toimintatapa on eri osapuolia osallistava työskentelytapa, jossa on mukana niin käyttäjiä (esim. loppukäyttäjä, asukas, työntekijä), tutkijoita, asiantuntijoita, yrityksiä kuin julkisia toimijoitakin. Erityisesti yritykset pystyvät hyödyntämään alueen monialaista osaamista liiketoimintansa uudistamisessa.
 
Living Lab – ajattelun kautta pyritään edesauttamaan uudenlaisten ratkaisumallien, tuotteiden ja palveluiden syntymistä, kun erilaisia vaihtoehtoja ja tiedon keräämistä voi testata oikeassa, avoimessa kehitysympäristössä palveluiden elinkaaren eri vaiheissa.

Osallistu kyselyyn

Toivomme vastaukset kyselyyn 31.5. mennessä!
 
Lisätietoja:
Essi Heimovaara-Kotonen, projektipäällikkö, 040 567 1054, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Takaisin