jamk.fi
8.10.2015

Lied-mestarikurssi kokoaa yhteen huippuammattilaiset ja opiskelijat 9.-11.10.

Suomen Lied-akatemia järjestää valtakunnallisen lied-mestarikurssin laulu-piano -opiskelijaduoille 9.-11.10.2015. Kurssi pidetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa, Pitkäkatu 18-22.

Kurssilla opettavat Sirkka Parviainen-Hiekkapelto (SibA), Juho Alakärppä (Centria), Sirkku Wahlroos-Kaitila (Metropolia), Eveliina Kytömäki (Turun konservatorio), Ulla Raiskio (Tampereen konservatorio) ja Heikki Pellinen (Helsingin konservatorio).

Kurssille osallistuu 24 laulajan ja pianistin muodostamaa opiskelijaduoa eri puolilta Suomea. Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoista on mukana kolme duoa.

– Meillä JAMKissa opiskellaan aktiivisesti liediä ja opiskelijat hyötyvät valtavasti tällaisesta valtakunnallisesta kurssista, jossa voi verkostoitua alan muiden tekijöiden kanssa, oppia uutta ohjelmistoa ja saada uusia pedagogisia ja musiikillisia ideoita alan huippuammattilaisilta, iloitsee musiikin koulutuksen lehtori Eliisa Suni. 

Kurssi huipentuu loppukonserttiin su 11.10. klo 14 Hannikaissalissa, Pitkäkatu 18-22. Konserttiin on vapaa pääsy.

Suomen Lied-akatemia on Aarne Pelkosen, Heikki Pellisen, Ulla Raiskion ja Juho Alakärpän syksyllä 2014 perustama yhdistys, jonka tavoitteena on parantaa liedin asemaa ja koulutusta Suomessa. Tavoitteen saavuttamiseksi yhdistys muun muassa järjestää lied-koulutusta sekä itsenäisesti että yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

Lisätietoja:
Eliisa Suni, lehtori, 040 531 1296, etunimi.sukunimi@jamk.fi,  Jyväskylän ammattikorkeakoulu, musiikin koulutus

Jaa

Takaisin