jamk.fi
13.8.2015

Kaksi lisähakua JAMKiin

JAMK järjestää kaksi lisähakua syksyllä alkaviin koulutuksiin. Elinkaaripalvelujen johtamisen (YAMK) tutkinto-ohjelmaan on tarjolla kaksitoista ja Saarijärvellä järjestettävään Maaseutuelinkeinojen tutkinto-ohjelmaan kuusi aloituspaikkaa. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -järjestelmässä 13.8. alkaen. Agrologiopintojen hakuaika päättyy 19.8. ja Elinkaaripalvelujen johtamisen 21.8.

Elinkaaripalveluihin keskittyvä koulutus järjestetään JAMKissa nyt ensimmäistä kertaa ja siihen voi hakeutua hyvin erilaisilla AMK-taustoilla, kuten ICT:n, koneautomaation, rakennustekniikan ja logistiikan insinöörin pohjakoulutuksella.  Lisäksi vaaditaan vähintään kolmen vuoden työkokemus tekniikan ja liikenteen alalta valmistumisen jälkeen: 36 kk ylittävästä työkokemuksesta saa haussa lisäpisteitä.

– Elinkaariajattelulla on kasvava merkitys nyky-yhteiskunnassa. Aloituspaikkoja nostettiin kahdestakymmenestä kolmeenkymmeneen teollisuudesta kantautuneiden tarpeiden perusteella, teknologiayksikön Koulutus- ja T&K-päällikkö Sami Kantanen kertoo.

Uudet opiskelijat aloittavat opintonsa elo-syyskuussa. 

Lisätietoja:
Hakijapalvelut(at)jamk.fi, 040 556 0409, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin