20.4.2015

Jyväskylän tradenomikoulutus suosituin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tradenomikoulutuksen monimuotototeutus oli yhteishaussa Suomen suosituin suomenkielinen tradenomikoulutus, sillä ohjelmaan haki lähes 12 opiskelijaa yhtä aloituspaikkaa kohden (vetovoima 11.6). Uutta ohjelmassa on se, että tutkinnon voi nyt suorittaa kokonaan verkossa.

– Täysin verkossa opiskelu vaatii kurinalaisuutta ja on yhtä vaativaa kuin lähiopetus. Verkko-opinnoissa on tehtävä tehtäviä lähes joka päivä, jotta pysyy opiskelurytmissä mukana. Verkko-opetukseen kuuluvat mm. verkkokeskustelut ryhmän tai ohjaajan kanssa, tehtävien ja raporttien palautus verkko-oppimisympäristöön, omatoiminen lähdemateriaaliin tutustuminen ja vaikkapa webinaariin osallistuminen, koulutuspäällikkö Pertti Pernu kuvaa.

Päivätoteutuksen vetovoima puolestaan oli 4.28, kun taas Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun vetovoima oli 3.35.

Myös JAMKin englanninkielinen International Business –ohjelma veti hyvin vetovoiman ollessa 6.54. Tradenomiksi voi opiskella myös pelialaan keskittyvässä tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmassa, jonka vetovoima oli 3.05

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tradenomiopinnoissa on poikkeuksellisen monipuoliset erikoistumismahdollisuudet. Monimuotototeutukseen (ent. aikuiskoulutus) osallistuvat voivat opiskella liiketalouden ohella myös oikeustradenomiksi. Oikeustradenomikoulutus toteutetaan yhteistyössä oikeusministeriön kanssa.

Tradenomikoulutuksen päiväopintojen suuntautumisvaihtoehtoja ovat finanssi, taloushallinto, muoti ja vähittäiskauppa, myyntityö, brändiasiantuntija, henkilöstöasiantuntija, urheiluliiketoiminta sekä yrittäjyys.

Lisätietoja:
Pertti Pernu, koulutuspäällikkö, 040 836 6920, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Asta Wahlgrén, yksikönjohtaja, 040 576 9372, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Takaisin