jamk.fi
21.4.2015

JAMKista aktivaattori ja valmennusta TEKESin Liideri-ohjelmaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tehnyt merkittävän sopimuksen innovaatiorahoituskeskus TEKESin kanssa. Kyseessä oli valtakunnallinen yritysten aktivaattoripalvelun kilpailutus, jonka JAMK voitti. Sopimus on voimassa vuoden 2018 loppuun.

JAMK toimii tulevina vuosina TEKESin Liideri-ohjelman kumppanina liiketoimintaansa kehittävien yritysten sparraamisessa. Pääaktivaattoriksi nimitettiin liiketoimintayksikön projektipäällikkö, KTM, tradenomi Jaana Saarisilta. Hän työskentelee yhteistyössä TEKESin asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteena on on rohkaista yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa.

– Kannustan kehittämään johtamista ja työn tekemisen tapoja ja ottamaan asiakkaat ja henkilöstön mukaan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Herättelen yrityksiä myös vakiintuneiden ajatus- ja toimintamallien rikkomiseen sekä kokeilukulttuurin synnyttämiseen, Saarisilta kuvaa.

Vuoden 2015 teemana on digitaalisuuden soveltamisessa tarvittavat radikaalit toimintatapamuutokset. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksiä kannustetaan tekemään digitaalisuudesta uutta bisnestä TEKESin tarjoaman rahoituksen, verkostojen vahvistamisen ja asiantuntemuksen avulla.

– Yritysten kanssa tulee pohtia, kuinka tehdä bisnestä paremmin, kannattavammin ja kansainvälisemmin, hän jatkaa.

Saarisillan työpanoksen lisäksi JAMKin valmentajilta saa apua liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa ja rahoitushakemusten teossa.

Lisätietoja:
Jaana Saarisilta, aktivaattori, projektipäällikkö, 040 838 0417, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Takaisin