jamk.fi
4.11.2015

JAMK tutuksi päivässä osaajia laidasta laitaan: pelinkehittäjä, yrittäjä ja urheilutradenomi

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Jo perinteeksi muodostunut JAMK tutuksi -päivä järjestetään pe 13.11. klo 9-14 JAMKin pääkampuksella. Päivän aikana Rajakadulla vierailee lähes 1000 nuorta, opettajaa ja opoa.

JAMKin opiskelijat ja opettajat useilta eri aloilta kertovat kokemuksistaan pitkin päivää pidettävissä tietoiskuissa. Ajankohtainen esitys on luvassa mm. klo 11.15. auditorio Valjakassa, kun JAMKin tietojenkäsittelyn opiskelija Juha Möttönen kertoo lanseeramastaan pelistä Galactic Conqueroro.  

– Pelisuunnittelijalle ei riitä että tietää, miten pelejä pelataan, vaan täytyy tuntea miten ne on rakennettu. Lisäksi oli tärkeää kerätä toimiva ja vahva tiimi. Pelin tekemiseen tarvitaan muun muassa koodaajaa, äänisuunnittelijaa ja visuaalista suunnittelijaa, Möttönen pohtii.

Pelialaa voit opiskella JAMKissa tieto- ja viestintätekniikan sekä tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmissa. Tieto- ja viestintätekniikasta valmistuu insinööriksi, tietojenkäsittelystä tradenomiksi.

Klo 10.15 ja 13.15 urheilutradenomi Taneli Maasalo kertoo opintojen ja jääkiekon yhteensovittamisesta auditorio Tulikarissa. Urheiluliiketoimintaa opiskellut KeuPa Hockey Teamin kapteeni Maasalo pääsi jo ennen valmistumistaan ammatilliseen tulikokeeseen. Maasalo valittiin jääkiekkoseuransa markkinointipäälliköksi. Keväällä 2014 mies oli ison ratkaisun edessä. JAMKin tradenomiopiskelija pelasi vapaa-aikanaan kasvattajaseuransa KeuPa HT:n riveissä sellaisella menestyksellä, että joukkue ylsi jääkiekon Suomi-sarjan voittoon. Pienehkö seura joutui miettimään, lähteekö se hakemaan ylempää Mestis-paikkaa. Seuran toiminnanjohtaja ehdotti Maasalolle markkinointipäällikön paikkaa. Tehtävänä oli organisoida mm. seuran myynti ja markkinointi, hankkia uusia asiakkaita ja ideoida fanituotteita. Tule kuulemaan Maasalon mielenkiintoinen tarina!

JAMK tutuksi -päivä järjestetään samanaikaisesti Jyväskylän yliopiston Hakijan päivän kanssa. JAMKin ja yliopiston välillä on tarjolla ilmaisia bussikuljetuksia.

Ohjelma

Lisätietoja:
Tanja Minkkinen, markkinointikoordinaattori, 0400 583 455, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin