jamk.fi
9.10.2015

JAMK mukana Helsingin Kirjamessuilla 22.–25.10.

Tähtijulkaisujen osastolla ovat edustettuina Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Mikkelin ammattikorkeakoulu ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Tähtijulkaisujen messuosastolla voi tutustua ammattikorkeakoulujen uusimpaan julkaisutuotantoon. Osastolla on tarjolla viiden ammattikorkeakoulun julkaisuja korkeakouluopetuksesta sekä työelämä-lähtöisestä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Ammattikorkeakoulujen julkaisusarjoissa ilmestyy tutkimuksia, raportteja, oppimateriaalia ja opinnäytteiden parhaimmistoa. Julkaisut löytyvät myös viiden ammattikorkeakoulun yhteisestä verkkokaupasta. Tähtijulkaisujen verkkokauppa on Suomen ainoa usean ammattikorkeakoulun yhteinen verkkokirjakauppa.

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin vuosittainen kirja-alan tapahtuma. Kirjamessujen lavoilla on yli 800 ohjelmaa ja yli 1100 esiintyjää - kirjailijoita, tiedemiehiä, taiteilijoita, poliitikkoja ja vaikuttajia. Helsingin Kirjamessut on Kirjan vuoden 2015 pääyhteistyökumppani. Tänä vuonna messujen teemana on venäläinen kirjallisuus ja kulttuuri.

Takaisin