jamk.fi
29.10.2015

JAMK mukana avaamassa kiinalais-suomalaista oppimisinnovaatiokeskusta

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus avasivat yhdessä Guangdong Polytechnic Normal University GPNUn kanssa kiinalais-suomalaisen oppimisinnovaatiokeskuksen Guangzhouun Kiinaan.

Uusi oppimisinnovaatiokeskus edistää Suomen ja Kiinan yhteistyötä, ammatillisen korkea- sekä toisen asteen koulutuksen palvelutarjontaa ja oppimisinnovaatioiden kehittämistä. Se on myös osa Suomen ja Kiinan solmimaa koulutuksen Learning Garden -raamisopimusta.

– Suurin syy, miksi olemme mukana on, että etsimme uusia koulutusmarkkinoita, kuvaa TAKKin kehitysjohtaja Satu Neuvonen, joka osallistui Kiinassa 27.10. järjestettyyn avajaistilaisuuteen.

– Kiinalais-suomalainen oppimisinnovaatiokeskus on kanava uusille oppimisinnovaatioille sekä yhteisille kokeiluille, ohjelmille ja ratkaisuille koulutuksessa, Neuvonen jatkaa.

Neuvosen lisäksi avajaisissa olivat läsnä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön edustaja Mika Tirronen, Guangdongin provinssin opetusviraston varajohtaja Chuang Wang, Tampereen kaupungin varapormestari Pekka Salmi sekä JAMKin ja GPNUn edustusta.

Lisätietoja:
Timo Juntunen, koulutusvientipäällikkö, 040 779 0763, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Avainsanat

Jaa

Takaisin