jamk.fi
28.1.2015

Hae mukaan Jyväskylä Game Labin pelikehitysprojektiin

Hae mukaan Jyväskylän uuden Pelikehityskeskus Jyväskylä Game Labin ensimmäiseen pelikehitysprojektiin, jossa osallistujat kehittävät tiimeissä omia peli-ideoitaan ja tekevät viiden kuukauden aikana toimivan peliproton. Hae heti, toiminta alkaa jo helmikuussa!

Game Labiin valitut saavat käyttöönsä modernit työtilat, ammattitaitoisen ohjauksen sekä sparraustiimin joka koostuu kansallisista ja kansainvälisistä pelialan huippuosaajista. Prosessin jälkeen projektiin osallistuneet voivat hakea peli-idealle tai peliprotolleen jatkotyöskentely- tai rahoitusmahdollisuuksia useasta yrityshautomosta Jyväskylän alueella.

Haku on kaikille avoin. Osallistujilla pitäisi kuitenkin olla osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista pelinkehityksen osa-alueista: ohjelmointi, pelisuunnittelu, 2D- / 3D-suunnittelu, äänisuunnittelu, käsikirjoittaminen, markkinointi, liiketoimintaosaaminen, tuottaminen.

IT-tiedekunnan dekaani Pekka Neittaanmäki kannustaa opiskelijoita hakemaan Game Labiin:
- Opiskelijoilla on paljon hyviä peli-ideoita. Myös pelikursseilla on syntynyt erinomaisia lopputöitä, joiden tuotteistamiseen pelikehityskeskus tarjoaa loistavan ympäristön. Nyt käynnistyvällä toiminnalla halutaan tukea opiskelijayrittäjyyttä.

 

 

Myös Jyväskylässä olevat pelialan yritykset voivat saada apua tutkimustoimintaan ja kehitystyöhön. Pelikehityskeskuksen keskeisenä tavoitteena on houkutella suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä sijoittumaan Jyväskylään.

 

Toimi näin:

  1. Tee hakemus Game Labiin täyttämällä hakemus täällä: http://bit.ly/jgl-hae.
  2. Varaa aika haastatteluun osoitteessa jklgamelab@gmail.com
  3. Lähetä CV ja portfoliosi osoitteeseen jklgamelab@gmail.com

Jyväskylä Game Lab (JGL) - peliala kansainväliseksi liiketoiminnaksi monitieteisellä ja -taitoisella alueellisella yhteistyöllä -hanke tulee luomaan uudenlaisia menetelmiä pelialan opetuksen tueksi Jyväskylän yliopistossa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus (ESR-rahoitus, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020), Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitos, Jyväskylän ammattikorkeakoulu sekä Jykes.

Lisätietoja:
Hanna Hauvala,  projektiasiantuntija, 040 5769 174, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Takaisin