jamk.fi
27.4.2015

AOKK mukana Polamkin turvallisuustyössä Kosovossa

Poliisiammattikorkeakoulun yhteistyö Kosovossa on saanut EU:lta uutta hankerahoitusta. EU:n Twinning-hankkeessa kehitetään Kosovon turvallisuusviranomaisten koulutusta ja tutkimusta. Yhteistyössä ovat mukana Viron Turvallisuustieteiden akatemia, Rikosseuraamuslaitos ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Polamkin johtama Twinning -hanke "Further support to public safety education" on saanut rahoituksen kolmeksi vuodeksi, ja se alkaa syyskuussa 2015.

Hankkeessa suomalaiset ja virolaiset asiantuntijat kehittävät Kosovon viranomaiskoulutusta ja koulutusjärjestelmää. Tavoitteena on vahvistaa turvallisuusviranomaisten ammatillista koulutusta vastaamaan Kosovon kehittyvän yhteiskunnan tarpeisiin. Hankkeessa luodaan tehokas ja kestävä koulutusjärjestelmä, nykyaikaistetaan koulutusmenetelmiä ja vahvistetaan tutkimus- ja kehittämistoimintaa.

- JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on hankkeessa mukana kehittämässä ohjausjärjestelmää ja  käsikirjaa sen tueksi. Lisäksi vastaamme hankkeeseen kuuluvan bachelor-koulutuksen e-oppimisosion toteutuksesta, kertoo AOKKissa Twinning-hankkeisiin keskittynyt asiantuntija Jorma Sinkkonen.

Uutinen on muokattu Polamkin 22.4.2015 julkaisemasta tiedotteesta.

 

 

 

Takaisin