jamk.fi
5.1.2015

Haku ammatillisiin opettajakorkeakouluihin 7.–27.1.: JAMKissa 460 opiskelupaikkaa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelupaikat ovat haettavana 7.–27.1. uudessa opintopolku.fi-palvelussa. Haku on suunnattu aikuisille eri alojen ammattilaisille.

JAMKissa voi opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Opiskelijat työllistyvät pääasiassa ammatillisiin oppilaitoksiin ja ammattikorkeakouluihin.

Ammatillinen opettajankoulutus voi auttaa eri alojen ammattilaisia uralla eteenpäin. Pedagogiset opinnot antavat kelpoisuuden opettaa omaa alaa eri oppilaitoksissa. Kouluttajan taidoista on suuri hyöty myös työelämän kehittämistehtävissä.

Hakijoilta edellytetään pääsääntöisesti soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kolmen vuoden työkokemusta. Opiskelijan oman tahdin mukaan koulutus kestää 1–2 vuotta. Suurin osa opiskelee työnsä ohessa, mutta opiskella voi kokopäiväisestikin.

– Opettajaopinnot voi Jyväskylässä tehdä sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi meillä on alueryhmiä eri puolilla Suomea sekä verkossa. Opiskelijoinamme voivat olla niin jyväskyläläinen insinööri, laukaalainen agrologi, joensuulainen sosionomi kuin lappeenrantalainen kauppatieteen maisterikin, kertoo opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho.  

Opettajaopinnot jo suoritettuaan voi opiskelua JAMKissa jatkaa ammatilliseksi erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Ammatillinen erityisopettajankoulutus antaa kelpoisuuden ammatillisiin oppilaitoksiin ja opinto-ohjaajankoulutus kaikille kouluasteille.

Hakuaikana koulutuksista järjestetään kaikille avoimia infotilaisuuksia eri puolilla Suomea. Jyväskylässä tavataan keskiviikkona 21.1. klo 17.00 alkaen JAMKin Dynamon auditoriossa osoitteessa Piippukatu 2.

Koulutuksiin voi hakea 7.–27.1.2015 osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lue lisää

Lisätietoja

Katariina Jouhiaho, opintojen ohjaaja, 040 752 5358, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Harri Keurulainen, opettajankoulutuspäällikkö, 040 5323 147, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

www.jamk.fi/aokk

Jaa

Takaisin