jamk.fi
26.5.2014

Summer School tuo JAMKiin kansainvälisiä vieraita

JAMKin Summer School eli kesäkoulu kokoaa yhteen suomalaiset ja kansainväliset opiskelijat.

JAMK järjestää tänäkin kesänä kesäkoulun. Ohjelmassa on luentoja, työpajoja, vierailuja ja vapaa-ajan ohjelmaa. Paikalle odotetaan yli sataa osanottajaa JAMKin yhteistyökorkeakouluista.

Teknologiayksikön MTSU Summer Schoolin (10.5.–1.6.) kesto on kolme viikkoa ja sen teemana on International Business. Pääopettajana toimii tohtori Kim Sokoya Middle Tennessee State Universitystä. Hän tuo mukanaan 10–15 opiskelijan ryhmän Yhdysvalloista.

Ammatillisen opettajakorkeakoulun Creativity, Learning and Quality of Life -kesäkoulun (9.–13.6.) työpajoissa keskitytään muun muassa luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, tanssin ja liikkeen suhteeseen oppimisessa sekä taiteen asemaan tietoisuuden kasvattajana.

Liiketoiminta ja palvelut -yksikön kesäkoulu (30.5.–18.6.) on Creativity and Communication in Business.  Kymmenen opintojakson kesäkoulussa on mahdollisuus oppia liiketalouden käytännön taitoja ja teoriaa kansainvälisessä ympäristössä.

Hyvinvointiyksikkö järjestää kaksi kesäkoulua. Health Promotion Management (2.-6.6.) on tarkoitettu ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittaville opiskelijoille. Kesäkoulu toteutetaan osana kaksoistutkinto-ohjelmaa yhdessä itävaltalaisen Carinthia University of Applied Sciencesin kanssa. Toinen kesäkoulu (18.–22.8.) on sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille tarkoitettu Physical Activity and Health promotion.

 

 

 

 

 

 

Avainsanat

Jaa

Takaisin