jamk.fi
28.11.2014

Palveluaaltoja-tapahtumassa esillä restonomien kehittämiä palvelutuotteita

JAMKin restonomiopiskelijat esittelevät yrityksille kehittämiään palvelutuotteita ke 3.12. klo 10-14, paikkana JAMKin pääkampus, Rajakatu 35, C-siipi. Päivän aikana kerrotaan palvelutuotteiden innovaatioprosessista ja esitellään palvelumuotoilun työkaluja.

Restonomiopiskelijat ovat uusineet ja kehittäneet messukonseptia, kokouspalveluja, lounastuotteita sekä tapahtumakonsepteja. Tapahtumassa on noin 25 yrityksen palvelutuotteita. Esillä ovat esim. Jykesin Startup-leipomoon suunniteltu työpistevuokrauskonsepti, Vitapoliksen esteetön asuminen –konsepti sekä HobBy, mobiilisovellus, jonka avulla matkailija voi löytää yksityisten tarjoamia harrastusmahdollisuuksia ja -kavereita kohteessaan.

Työhön on osallistunut lähes sata suomalaista sekä ulkomaalaista restonomiopiskelijaa, jotka opiskelevat ruoka- ja ravintolapalveluja, toimtila- ja kuluttajapalveluja sekä matkailua.

Palveluaaltoja-tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Petra Blinnikka, lehtori, 040 539 9185, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Hilkka Partanen, lehtori,  040 5959 170, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Takaisin