jamk.fi
26.11.2014

Korkeakoulujen syksyn yhteishaun opiskelijavalinnat tehty

Yhteishaun opiskelijavalinnat on tehty päivä- ja monimuotototeutuksiin. JAMKin tammikuussa alkavan sosiaali- ja terveysalan koulutuksen 60 aloituspaikkaa tavoitteli yhteensä 481 ensisijaista hakijaa.

Voit katsoa tilanteesi opintopolku palvelusta www.opintopolku.fi .  Pääset katsomaan tietojasi kirjautumalla ensin sisään järjestelmään. Huom! edellyttää tunnistautumista esim. pankkitunnuksillasi, seuraa ohjeita. Jos tulit valituksi, voit ottaa opiskelupaikan vastaan sähköisesti sekä hoitaa läsnä-/poissaoloilmoittautumisen samassa palvelussa. Hyväksytyille lähetetään myös sähköpostilla lisätietoa lähipäivinä. Hakijoita kutsutaan varasijoilta, mikäli opiskelupaikkojen peruutuksia tulee.

Huom. jos osallistut JAMKissa valintakokeeseen ja sinulla on valintakokeen tulokseen liittyviä lisäkysymyksiä, soittoaika monimuotototeutuksen hakijoille on 1.12 klo 8-10 ja päivätoteutuksen 4.12 klo 12–14. Puheluihin vastaa lehtori Hannele Tyrväinen, p. 040 0976 749.

Onnittelumme uusille opiskelijoille!

Yhteishaku englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin alkaa 7.1.2015!

Haussa on englanninkieliset AMK-tutkinnot: International Business, Nursing ja Logistics Engineering sekä englanninkieliset ylemmät AMK-tutkinnot: Information Technology ja International Business Management.

Lisätietoja:
hakijapalvelut(at)jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin