jamk.fi
27.8.2014

Tuttuja kasvoja JAMKista mukana Muotipäivillä 29.8.

Muotipäivät on Fashion Unitin järjestämä kaksipäiväinen elämystapahtuma, jonka kantavina teemoina ovat itsensä kehittäminen, persoonallisen tyylin vahvistaminen sekä henkilökohtaisten vahvuuksien korostaminen. Päivät näkyvät ja kuuluvat tulevana viikonloppuna Jyväskylän keskustassa. Myös Jyväskylän ammattikorkeakoulu on mukana menossa.

–Idea  JAMKin osallistumisesta tuli  Fashion Unitin perustajalta Johanna Soilulta. Soilu on JAMKin alumniyrittäjä, joten JAMKin ja Fashion Unitin välinen yhteistyö tuntui luontevalta, tapahtumaa JAMKin päässä koordinoiva Marja Kämppi kertoo. Soilu opiskeli aikoinaan JAMKin Tiimiakatemialla.

Muotinäytöslavalle astelevat perjantaina klo 15.30 ja 19 JAMKin liiketoimintajohtaja Pekka Jääskö, opiskelijoiden yrittäjyyttä edistävän järjestön, JESin, perustaja Janne Puustinen, kaksi Kasvun Roihun, eli JAMKin verkoston edustajaa  ja JAMKin opiskelijayrittäjiä Ripsi Bar-yrityksestä ja Osuuskunta Idealekasta. Muotinäytös on teemaltaan Elegant & Urban Show ja JAMKin edustajien tyyli on business. Yrittäjähenkiseen muotinäytökseen osallistuu myös Taivas ja Helvetti-kirjan tekijä, Mika Mäkeläinen.

Jamkilaisia  ja JAMKin nuoria yrittäjiä voi käydä tervehtimässä  myös Kävelykadun varrella sijaitsevassa teltassa perjantaina klo 12-20.


Lisätietoja:
Marja Kämppi, projektityöntekijä, 040 630 4069, etunimi.sukunimi@jamk.fi,  Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Avainsanat

Jaa

Takaisin