jamk.fi
15.10.2014

JAMK mukana lasten ja nuorten syrjäytymistä ehkäisevässä työssä

JAMK on tehnyt Kaveri -yhteistyösopimuksen TeamPlanet Oy:n kanssa. Toiminnalla saadaan ehkäistyä syrjäytymistä ja rakennetaan lapsille ja nuorille hyvää itsetuntoa tulevaisuutta varten.

JAMK on tehnyt Kaveri -yhteistyösopimuksen TeamPlanet Oy:n kanssa, joka järjestää mm. harrastetoimintaa syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille Jyväskylässä. JAMK tukee pienellä panoksella yhteistyökumppanina toimintaa. Sopimus mahdollistaa lisäksi TeamPlanetin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tekemää perheiden tukitoimintaa.

Tuki kohdennetaan oikeille tahoille yhteistyössä Jyväskylän sosiaali- ja opetustoimen sekä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Toiminnalla saadaan ehkäistyä syrjäytymistä ja rakennetaan lapsille ja nuorille hyvää itsetuntoa tulevaisuutta varten. Tämän hetken lapset ja nuoret ovat meidän tulevaisuuden työvoimaa ja siksi tähän toimintaan  kannattaa satsata. Jokainen syrjäytynyt nuori maksaa yhteiskunnalle 1,2 miljoonaa euroa. Vuonna 2010 syrjäytyneeksi luokiteltiin 5% nuorista, mikä tarkoittaa 51 300 nuorta. Työ lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin eteen on aloitettava riittävän aikaisin.

Lisätietoja: 
Hanna-Kaisa Haapsaari, teamplanet.fi 
Heli Toivola, markkinointipäällikkö, etunimi.sukunimi@jamk.fi, +358 40 580 1659

Jaa

Takaisin