jamk.fi
22.10.2014

JAMK esittelee uutuusjulkaisujaan Helsingin Kirjamessuilla 23.–26.10.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu esittelee yhdessä neljän muun ammattikorkeakoulun kanssa Tähtijulkaisut-merkin alla tuoretta työelämätietoutta Helsingin Kirjamessuilla 23.–26.10. osastolla 6g83.

Poimintoja JAMKin uutuusjulkaisuista

Jorma Kananen: Laadullinen tutkimus opinnäytetyönä – Miten kirjoitan kvalitatiivisen opinnäytetyön vaihe vaiheelta
. Kirja on tarkoitettu korkeakoulujen laadullisen opinnäytetyön kirjoittajille. Kirja on kirjoitettu käytännönläheisesti, ja siinä on runsaasti käytännön esimerkkejä ja harjoituksia. Kirjan alkuosassa käsitellään laadullisen tutkimuksen käyttötilanteita ja suhdetta muihin tutkimusmenetelmiin.

Lue lisää

Maija Haaranen & Erica Svärd: Urakortit uusiksi – Piilotyöpaikasta aito työpaikka.

Perinteisesti työnhaku keskitetään avoimiin työpaikkoihin. Piilotyöpaikat muodostavat kuitenkin valtaosan työmarkkinoista. Työnhakua on sen vuoksi toteutettava uudistunein keinoin. Urakortit uusiksi -kirjan avulla lukija pystyy projektoimaan työnhakunsa ja löytämään uuden työpaikan piilotyömarkkinoilta.

Lue lisää

Tiina Takkinen & Ulla Honkonen: Kanteleen kanssa yhteissoiton maailmassa 1. Tervetuloa yhteissoiton maailmaan! Tähän yhtyejulkaisuun on koottu ohjelmistoa vasta-alkajille ja muutaman vuoden soittaneille. Nuottivihkosta löytyy monipuolisesti lastenlauluja, kansansävelmiä ja taidemusiikkia, jotka on sovitettu erikokoisille kanteleyhtyeille duoista suuryhtyeisiin. Suurin osa ohjelmistosta soveltuu kotikanteleille, joissakin kappaleissa on stemmoja myös pienkanteleille.

Lue lisää

Heidi Kantanen, Anne-Mari Kuusisaari & Leena Pantsu (toim.): Soiva Soppa. Soiva Soppa on kuin musiikillinen keittokirja, joka sisältää 27 uutta lastenlaulua sekä loruja soitto- ja leikkiohjeineen. Mukana on yksinkertaisia soitinsovituksia mm. kanteleelle ja laattasoittimille. Kirjassa Jättivompatti Toto ja Piisamirotta Pasi keittävät maukkaan soivan sopan ja johdattavat lapset musiikilliseen seikkailuun Paula Kainulaisen maalaamien satumaisten teemakuvien kautta.

Lue lisää

Tähtijulkaisujen osastolla ovat edustettuina Tampereen ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Mikkelin ammattikorkeakoulu ja Karelia-ammattikorkeakoulu. 

Ammattikorkeakoulujen julkaisusarjoissa ilmestyy tutkimuksia, raportteja, oppimateriaalia ja opinnäytteiden parhaimmistoa. Julkaisut löytyvät myös viiden ammattikorkeakoulun yhteisestä verkkokaupasta osoitteessa http://www.tahtijulkaisut.net. Tähtijulkaisujen verkkokauppa on Suomen ainoa usean ammattikorkeakoulun yhteinen verkkokirjakauppa.

Lisätietoa:
Pekka Salminen, graafinen suunnittelija, 040 594 6327, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, kirjasto

Avainsanat

Jaa

Takaisin