jamk.fi
12.11.2014

Iloa oppimiseen kaikkialla 13.–14.11.

Opettajat ja oppilaitosten työntekijät kokoontuvat Jyväskylään hakemaan iloa tieto- ja viestintäteknologian hyödyntämiseen. 13.-14.11. järjestettävän Iloa oppimiseen kaikkialla -seminaarin paikat varattiin loppuun.

Videot oppimisen tukena, sähköiset tentit, tablettitietokoneet, uudenlaiset oppimisympäristöt ja monet muut digimaailman ilmiöt ovat jo osa oppilaitosten arkea. Opettajien tulisi osata hyödyntää laitteita ja sovelluksia työssään.

– Teknologiaa ei saisi kokea mörkönä, sillä parhaimmillaan se tuo oppimiseen lisää syvyyttä. Sekä opettajaa että oppijoita pitää kannustaa tekemään asioita uusilla tavoilla ja positiivisella mielellä. Seminaarista saa aivan varmasti mukaansa ideoita ja virikkeitä, avaa järjestelyissä mukana olevan ATTE-hankkeen projektipäällikkö Satu Aksovaara JAMKin ammatillisesta opettajakorkeakoulusta.

Iloa oppimiseen kaikkialla ‐seminaari on kaikkia niitä varten, jotka haluavat saada lisää iloa oppimiseen sekä tieto‐ ja viestintätekniikan pedagogiseen hyödyntämiseen. Tapahtuma on suunnattu opettajille, kouluttajille ja muulle henkilökunnalle kaikilla kouluasteilla.

– Tapahtuma tuli täyteen ja jouduimme ottamaan ihmisiä jonotuslistalle. Opetusteknologian hyödyntäminen on selvästi oppilaitoksissa yksi isoista kysymyksistä. Hieman yli 200 henkilöä vetävässä Dynamon auditoriossa tulee olemaan aamulla tiivis tunnelma, kertoo käytännön järjestelyissä tiiviisti mukana ollut Jari Aho JAMKista.

Seminaariohjelmassa on yli 60 erilaista työpajaa ja esittelyä. Luvassa on käyttäjäkokemuksia, sovelluksia, kohtaamisia ja innovaatioita. Tarkoitus ei ole vain kuunnella, vaan myös osallistaa kaikki paikalla olijat mukaan tekemiseen.

Tapahtuman järjestelyissä on yhdistetty useamman jyväskyläläisen toimijan voimat. Järjestäjinä ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu, Jyväskylän koulutuskuntayhtymän lukiokoulutus ja ammattiopisto, Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitos ja IT-palvelut sekä Tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa -hanke (ATTE).

Lisätietoja:
Jari Aho, opettajankouluttaja, 040 5322 748, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Satu Aksovaara, ATTE-hankkeen projektipäällikkö, 050 5916 264, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

Jaa

Takaisin