jamk.fi
20.10.2014

Haku Academia-opintovierailuille alkaa marraskuussa

Ohjausalan osaajille tarkoitetut viikon mittaiset Academia-opintovierailut eri puolille Eurooppaa tarjoavat mahdollisuuden kerryttää omaa osaamistaan ja syventää ammattitaitoaan. Vuoden 2015 opintovierailuille haku alkaa marraskuussa.

Opintovierailut on tarkoitettu erilaisia ohjauksen tehtäviä tekeville neuvojille, ohjaajille ja asiantuntijoille TE-palveluissa ja ammatillisessa koulutuksessa (toisella asteella, aikuiskoulutuksessa ja ammattikorkeakoulutuksessa). Opintovierailuille voivat hakea myös henkilöt, jotka toimivat ohjauksen parissa yrityksissä ja järjestöissä. Aiempien vuosien opintovierailuille osallistuneet ovat korostaneet vierailujen lisäävän erityisesti myös työintoa ja -hyvinvointia.

Vierailuilla edistetään ohjausalalla työskentelevien omaa kansainvälistä liikkuvuutta ja tiedonvaihtoa hyvistä eurooppalaisista ohjauskäytännöistä. Opintovierailuilla tutustutaan kohdemaan ohjaukseen yleisesti tai johonkin sen erityispiirteistä. Opintovierailut järjestetään maalis-toukokuun välisenä aikana. Opintovierailuille valituille myönnetään apuraha.

Academia-opintovierailut ovat Erasmus+ -ohjelmasta rahoitettu hanke, josta vastaa Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu. Haku opintovierailuihin alkaa marraskuussa. Tarkempia tietoja eri maiden keväällä 2015 tarjoamista Academia-opintovierailuista julkaistaan lokakuun loppuun mennessä Euroguidance.eu-sivustolla:

Academia Study Visits for 2015

Lisätietoja:
Jaana Ahlqvist, projektikoordinaattori, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

Avainsanat

Jaa

Takaisin