jamk.fi
11.9.2014

Biotalouskampuksella tapahtuu 16.9. Katso nettilähetystä klo 13!

Tarvaalan Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat. Kampuksella toimivat JAMKin Biotalousinstituutti sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Luonnonvarayksikkö.

Biotalouskampus on tiistaina 16.9.  biotalouden kehittämisen aitiopaikka, kun alueella järjestetään kaksi merkittävää tapahtumaa. Bioketju Kasvu Open –starttitilaisuus tiistaina 16.9. klo 13-15 käynnistää valtakunnallisen biotalousalan yritysten kehittämisprosessin. Starttitilaisuus on avoin kaikille. Voit seurata tilaisuutta myös webin kautta!

Kasvuun herättelemässä ovat:

  • Petteri Korpioja, toimitusjohtaja, Ariterm Oy,
  • Jussi Halttunen, rehtori, JAMK,
  • Ahti Martikainen, johtaja, Viestintä- ja yhteiskuntasuhteet, Vapo Oy,
  • Niklas von Weymarn, tutkimusjohtaja, Metsä Fibre sekä Metsä Forestin edustajat.

Bioketju Kasvupolku on tarkoitettu kasvuhaluisille bioenergian tuotantoon, jalostukseen tai käyttöön liittyville, luonnonmateriaalien jatkojalostukseen keskittyville, logistiikka-alan tai täysin uutta biotalouden sektorille kehittäville pk-yrityksille ympäri maan.

Haalareita ja kauluspaitoja Tarvaalassa –työmarkkinapäivä tiistaina 16.9.2014 klo 9-12 järjestetään Tarvaalassa toimivan opiskelijaosuuskunnan kanssa.  Ohjelmassa on noin kymmenen minuutin tietoiskuja, joita pitävät biotalousalan työnantajat, yritykset ja alalla töissä olevat.

Lue lisää

Lisätietoja:
Mari Hakkarainen, asiantuntija, 050 406 6057,  etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti

Takaisin