jamk.fi
4.11.2014

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun alkaa 7.1.

Ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteishaku on 7.-27.1.2015. Myös opettajakorkeakouluihin haetaan ensi vuonna uudessa opintopolku.fi -palvelussa. Tulevassa haussa mahdollista on hakea muun muassa opettajaopintoihin verkossa.

Puuttuuko pedagoginen pätevyys? Vuonna 2015 haussa voit hakea opiskelemaan ammatilliseksi opettajaksi lähelläsi kokoontuvaan alueryhmään, verkko-opiskeluryhmään tai kansainväliseen ryhmään englannin kielellä.

Uusia vaihtoehtoja ovat sekä verkossa toteutettava verkko-opiskeluryhmä että Etelä-Suomen alueryhmä. Lisäksi alueryhmiä ovat vanhat tutut Jyväskylä, Joensuu, Kokkola ja Kalajokilaakso, Kuopio ja Iisalmi, Lappeenranta ja Kymenlaakso, Mikkeli ja Savonlinna, Seinäjoki ja Vaasa.

Oletko jo opettaja, mutta haluaisit edelleen kehittää osaamistasi? Jatkokoulutuksiimme voit vuonna 2015 hakea joko Jyväskylän tai Kaakkois-Suomen alueryhmiin.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus antaa sinulle pätevyyden erityisopetuksen tehtäviin ammatillisessa koulutuksessa.

Opinto-ohjaajankoulutuksesta taas saat aiemmista opinnoistasi riippuen pätevyyden opinto-ohjauksen tehtäviin kaikkiin koulumuotoihin.

Lue lisää

Avainsanat

Jaa

Takaisin