jamk.fi
4.11.2014

Hae ohjausalan opintovierailulle Eurooppaan

Ohjausalan osaajille tarkoitetut Academia-opintovierailut eri puolille Eurooppaa tarjoavat mahdollisuuden kerryttää omaa osaamistaan ja syventää ammattitaitoaan. Hakuaika vuoden 2015 vierailuille on 3. - 21.11.2014.

Academia-opintovierailut on tarkoitettu erilaisia ohjauksen tehtäviä tekeville neuvojille, ohjaajille ja asiantuntijoille TE-palveluissa ja ammatillisessa koulutuksessa (toisella asteella, aikuiskoulutuksessa ja ammattikorkeakoulutuksessa). Opintovierailuille voivat hakea myös henkilöt, jotka toimivat ohjauksen parissa yrityksissä ja järjestöissä.

Viikon mittaisilla opintovierailuilla edistetään ohjausalalla työskentelevien omaa kansainvälistä liikkuvuutta ja tiedonvaihtoa hyvistä eurooppalaisista ohjauskäytännöistä. Aiempien vuosien osallistujat ovat korostaneet vierailuviikon lisäävän erityisesti työintoa ja -hyvinvointia.

Opintovierailuilla tutustutaan kohdemaan ohjaukseen yleisesti tai johonkin sen erityispiirteistä. Opintovierailuviikot järjestetään maalis-toukokuun 2015 välisenä aikana. Opintovierailuille valituille myönnetään apuraha.

Opintovierailuille pyritään valitsemaan työpareja, jotka edustavat monipuolisesti ohjausalaa, ammatillista koulutusta ja ammatillisen ohjauksen tehtävissä toimivia eri puolilta Suomea. Työpareja valitaan 9 eli yhteensä 18 osallistujaa.

Academia-opintovierailut ovat Erasmus+ -ohjelmasta rahoitettu hanke, josta vastaa Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu. Tarkempia tietoja eri maiden keväällä 2015 tarjoamista Academia-opintovierailuista julkaistaan lokakuun loppuun mennessä Euroguidance.eu-sivustolla: Academia Study Visits for 2015

Hae 21.11. mennessä

Lue lisää ja hae mukaan Academia-opintovierailulle osoitteessa:
www.cimo.fi/palvelut/euroguidance/academia-opintovierailut

Lisätietoja
Jaana Ahlqvist, projektikoordinaattori, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

Jaa

Takaisin