jamk.fi
11.9.2014

Abstraktien jättö AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiville 15.9. mennessä

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät on oiva foorumi koulutuksen kehittämisprojektien ja tutkimuksen esittelyyn. Vielä ehdit jättää abstraktisi!

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät järjestetään 6.–7.11.2014 Jyväskylässä Monitoimisuus haastaa -teemalla. Tapahtuma on suunnattu kaikille ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille. Abstraktien jättö ja ilmoittautuminen tapahtumaan ovat käynnissä.

Tutkimuspäivät 2014 tarjoaa koulutusosaajille foorumin koulutuksen tutkimustyön sekä erilaisten kehittämishankkeiden esittelyyn. Abstraktien jättö tutkimuspäiville on avoinna 15.9.2014 asti. Päiville voi ehdottaa joko suullista esitystä, posteria tai roundtable-keskustelua. Esityksestä on mahdollista myös kirjoittaa artikkeli tutkimuspäivien proceedings-julkaisuun.

Ilmoittautua voit vielä 22.10.2014 saakka. Osallistua voi joko yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. Osallistumismaksuissa on huomioitu myös alan opiskelijat, jotka pääsevät mukaan vain 50 eurolla.

Lue lisää, jätä abstrakti ja ilmoittaudu

Takaisin