jamk.fi
16.5.2014

Tietojenkäsittelyn opiskelija Sini Liikkanen palkittiin IBM:n opintomatkalla

Yritysyhteistyö tuo opiskelijoille ammattilaisten työvälineet jo opiskeluaikana

IT-alan yritysten ja oppilaitosten ELMO-ekosysteemi –verkosto palkitsee vuosittain alan aktiivisen opiskelijan, vuoden Elmon. Tänä vuonna palkittiin tietojenkäsittelyn opiskelija Sini Liikkanen. Liikkanen sai palkinnoksi matkan IBM:n kansainväliseen opiskelijatapaamiseen Prahaan heinäkuussa.

Sini Liikkanen on osallistunut JAMKin tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa web-liiketoiminnan projektiopintojen kaikkiin aktiviteetteihin: teoreettisiin opintoihin, yritysvierailuihin, järjestelmäkoulutuksiin, verkkokauppasovelluksen rakentamiseen ja verkkokauppaan liittyvän materiaalin tuottamiseen. Liikkanen on erottunut aktiivisena, kantaa ottavana ja rakentavana joukkuepelaajana, jolla riittää energiaa useille pelikentille: hän on hankkinut opintojen ohella työkokemusta, osallistunut projektiopintojen kehittämiseen, tutor-toimintaan sekä kansainvälistymiseen.

Opiskelijoilla ammattilaisten työvälineet

ELMO-ekosysteemin tavoitteena on saada IT-alan opiskelijat perehtymään ammattilaisten työvälineisiin jo opiskeluaikana ja varmistaa työelämän jatkuvasti kehittyvien vaatimusten mukainen osaaminen. Mukana yhteistyössä ovat Descom, Kela, Medi-IT, JAMK ja JY. Erityisesti verkoston tavoitteena on saada opiskelijat mukaan sähköisten palvelujen kehittämiseen.

”JAMKin ja Jyväskylän yliopiston opiskelijat pääsevät IBM:n ja Descomin järjestämiin koulutuksiin ja saavat hyödyntää niitä tietojärjestelmiä, joita käytetään etenkin suurten toimijoiden kuten mm. Stockmann, Starkki ja Hong Kong verkkokauppasovellusten toteuttamiseen”, kertoo lehtori Timo Bister Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Avainsanat

Jaa

Takaisin