jamk.fi
18.3.2014

Stage142 -verkkopelitapahtuma kokoaa yli 200 nuorta JAMKin pääkampukselle

Stage142 on Keski-Suomen suurin verkkopelitapahtuma, joka järjestetään nyt viidettä kertaa 21.-23.3. Tänä vuonna paikkoja on yhteensä 218 pelaajalle. Tietokonepelien lisäksi tapahtumasta löytyy laaja kattaus konsoleita ja pelejä, joita voi pelata vapaasti tapahtuman aikana.

Stageen osallistuvat nuoret pelaavat viikonlopun ajan Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen tiloihin rakennetussa pelisalissa sekä yksin että joukkueissa. Osallistujien ikähaitari on 13–30 –vuotta.

– Kotona yksin pelaamisen sijaan tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden pelata yhdessä samanhenkisten kanssa, osallistua turnauksiin ja voittaa hienoja palkintoja. Tapahtumassa on aina ollut loistava meininki ja paljon leikkimielistä oheistapahtumaa, tapahtuman pääjärjestäjä Ville Eerola kertoo.

Turnaukset järjestetään yhteistyössä Jyväskylän eSports-seuran JeSSe ry:n kanssa ja pelit ovat Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), League of Legends (LoL), Dota 2 ja Starcraft 2: Heart of the Swarm. Turnauksissa palkintoja on satojen eurojen edestä, joten voittajat eivät palaa kotiin tyhjin käsin.

Lauantaina tapahtuma on avoin myös ulkopuolisille vieraille, jotka pääsevät katselemaan tapahtumaa ja osallistumaan oheisohjelmaan 5 euron pääsymaksulla. Tapahtuma on päihteetön ja suositusikäraja on 15 vuotta. Tapahtuman järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opiskelijat.

Haku Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkintokoulutukseen on käynnissä 3.3. – 1.4.2014. Tietojenkäsittelyn koulutusohjelmaan otetaan 40 uutta opiskelija. Koulutuksessa voi suuntautua pelialalle. 

Lue lisää Stagen nettisivuilta

Lisätietoja:
Ville Eerola, tapahtuman pääjärjestäjä, 040 736 1584 sekä  Miia Pajunen, tapahtuman järjestäjä, 040 414 2438, stage142@gmail.com,  Jyväskylän ammattikorkeakoulu, tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

Takaisin