jamk.fi
4.4.2014

Patrik Borg auttaa maatalousyrittäjiä elämäntapamuutoksessa

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg alustaa elämäntapamuutoksesta ja ravitsemuksesta maatalousyrittäjien seminaarissa tiistaina 8.4. klo 9.30–14.30 Saarijärven kaupungintalolla, Saarijärvi-Salissa. Seminaari tarjoaa työkaluja ja vinkkejä maatalousyrittäjien jaksamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen toimitusjohtaja Päivi Huotari ja kansanedustaja Anne Kalmari tuovat seminaarissa esille ajankohtaisia asiantuntijanäkökulmia työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Yrittäjä Jukka Pöyhösen puheenvuorossa kuullaan työterveyshuollon merkityksestä jaksamisen tukena. Päivän aikana rentoudutaan myös yhteisen taukoliikunnan parissa.

Seminaarin järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun MAJA-hanke. MAJA-hanke, Eväitä maatalousyrittäjien jaksamiseen, on Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2007–2013 mukainen koulutushanke vuosille 2012–2014. Hankkeen päärahoittaja on Keski-Suomen ELY-keskus. 

katso ohjelma

Lisätietoja:
Minna Haapakoski, projektipäällikkö, 050 307 3066, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Jaa

Takaisin