jamk.fi
3.1.2014

Opiskelu englanniksi avaa ovia kansainvälisiin työpaikkoihin

7.1. alkavassa yhteishaussa on tarjolla kolme englanninkielistä koulutusohjelmaa: International Business, Logistics Engineering ja Nursing. Puolet aloittavista on suomalaisia, puolet ulkomaalaisia. Peruskielitaidolla pärjää.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa monia vaihtoehtoja englanniksi opiskeluun. 7.1. alkavassa yhteishaussa on tarjolla kolme englanninkielistä koulutusohjelmaa ja 140 aloituspaikkaa ohjelmina Nursing, International Business sekä Logistics Engineering. Sairaanhoitajat valmistuvat nimikkeellä Bachelor of Health Care, International Business on englanninkielinen tradenomikoulutus ja Logistics Engineering valmistaa insinöörejä kansainvälisiin logistiikkatehtäviin. Tammikuussa voi hakea myös englanninkieliseen ammatilliseen opettajankoulutukseen ja myöhemmin keväällä englanninkielisiin ylempiin AMK-tutkintoihin.

Ensi syksynä aloittavissa ryhmissä noin puolet opiskelijoista on suomalaisia ja puolet tulee ulkomailta, kuten Venäjältä, Vietnamista ja Keniasta. Opintojen ohessa pääsee tutustumaan erilaisiin tapoihin toimia ja verkostoituu kansainvälisesti jo opiskeluaikana.

– Opetuskieli on englanti, mutta hakemista kansainväliseen ryhmään ei kannata jännittää kielen takia, peruskielitaidolla pärjää, logistiikan lehtori Tommi Franssila rohkaisee. Perinteisen luokkaopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu erilaisia seminaareja ja muun muassa opintomatkoja maailman satamiin.

– Tärkeä osa opintoja on pakollinen harjoittelu ulkomailla sekä 30 opintopisteen mittainen palkallinen harjoittelu, Franssila jatkaa. Ulkomailla opiskelua varten saa tukea ja myös erilaisia apurahoja voi hakea.

Englanninkielisistä koulutusohjelmista valmistuneet logistiikan insinöörit ovat kovaa valuuttaa työmaailmassa, kyselyn mukaan heidän työllistymisprosenttinsa on täysi sata prosenttia vuoden päästä valmistumisesta.

Tutkintojen laajuus on 210–240 opintopistettä ja opiskelu kestää keskimäärin 3,5–4 vuotta. Hakuaika jatkuu 11.2.2014 asti ja hakeminen tapahtuu osoitteessa www.admissions.fi.

Lisätietoja
Hakutoimisto, 040 556 0409, admissions(at)jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jaa

Takaisin