jamk.fi
28.5.2014

Kesäkoulu tuo JAMKiin yli 100 nuorta ympäri maailmaa

Yli sata opiskelijaa ympäri maailmaa opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa JAMK Summer schoolissa tänäkin kesänä.

Nuoret  saapuvat Jyväskylään partnerioppilaitoksista mm. Usasta, Kanadasta, Argentiinasta ja Singaporesta.  Ensimmäinen ryhmä on jo aloittanut opiskelut  teknologiayksikössä.
 
Liiketoiminta ja palvelut -yksikön kokonaisuus on nimeltään Creativity and Communication in Business.  Kymmenen opintojakson paketti  tarjoilee liiketalouden käytännön taitoja ja teoriaa. Opiskelijoille on suositeltu poimittavaksi neljä kurssia. He voivat sisällyttää opinnot omaan tutkintoonsa kohdemaassa.  Tarjolla on muun muassa latinalaiseen, venäläiseen ja pohjoismaalaiseen bisneskulttuuriin tutustumista.  Ryhmä starttaa opintonsa 30.5.
 
Health Promotion Management (2.-6.6.) on tarkoitettu ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittaville opiskelijoille. Kesäkoulu toteutetaan osana kaksoistutkinto-ohjelmaa yhdessä itävaltalaisen Carinthia University of Applied Sciencesin kanssa. Elokuussa järjestetään sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille tarkoitettu Physical Activity and Health promotion.
 
Ammatillisen opettajakorkeakoulun Creativity, Learning and Quality of Life -  työpajoissa (9.–13.6.) keskitytään muun muassa luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, tanssin ja liikkeen suhteeseen oppimisessa sekä taiteen asemaan tietoisuuden kasvattajana. Vapaa-ajalla on luvassa mm. tarinateatteria.
 
Kesäkuun ensimmäisellä viikolla JAMKissa järjestetään myös Erasmus Staff Week, joka kokoaa JAMKiin yli 20 henkilökunnan edustajaa eurooppalaisista partnerikorkeakouluista.  Monikulttuurinen tunnelma on siis taattu.
 
Iso joukko JAMK Summer school ja Staff Week -väkeä kokoontuu ma 2.6. klo 17.30 - 20 risteilemään M/S Rhealle. Median edustajat ovat tervetulleita haastattelemaan ja kuvaamaan osallistujia. Voit tiedustella myös muita vaihtoehtoja.
 
Jyväskylän lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua viikkojen aikana myös Tallinnaan, Tukholmaan ja Pietariin.
 
Lisätietoja:
Minna Junttila, kansainvälisten asioiden koordinaattori, 040 588 6533, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Takaisin