jamk.fi
3.3.2014

JAMKin tradenomien Value Selling -myyntikisa 5.3.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) tradenomit kisaavat myyntitaidoistaan Rajakadun pääkampuksella 5.3. klo 12 alkaen. Mittaa toisistaan ottavat viisi tradenomia, joilla on kullakin 20 minuuttia aikaa osoittaa myyntitaitonsa asiantuntijaraadin edessä.

Kilpailijoiden tehtävänä on myydä CGI:n lomakäsittelyjärjestelmää yritysostajalle. Ostajia esittävät liiketalouden opettajat. Myyntiosaamista tilanteessa arvioiva raati koostuu pääosin yritysten edustajista.

Myyntityön osaamisen tarve ja osaamisvaatimukset ovat kasvaneet. Kilpailu nostaa myyntityön profiilia sekä antaa nuorille tilaisuuden testata osaamistaan yrityksistä tulevien asiantuntijoiden edessä. Kisan nimi Value Selling viittaa arvomyyntiin. Keskiössä on vuorovaikutusosaaminen: kuuntelemisen taito sekä kyky esittää oikeita kysymyksiä.

Vuosittain noin kymmenen opiskelijaa erikoistuu myynnin osaajiksi JAMKin tradenomikoulutuksessa. Lisäksi myynnin opintojakson suorittaa noin 80 opiskelijaa. Muita tradenomiopiskelijoiden erikoistumisvaihtoehtoja ovat mm. finanssiala, urheiluliiketoiminta, muoti ja vähittäiskauppa sekä konsultoiva taloushallinto.

JAMKin liiketalouden koulutusohjelmaan voi hakea kevään yhteishaussa 3.3.–1.4.2014. Tradenomiopintoja on tarjolla niin nuorille kuin aikuisille.

Lisätietoja:
Sami Kalliomaa, lehtori, 0400 707 536, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Jaa

Takaisin