jamk.fi
10.2.2014

JAMKin restonomiopiskelijat suunnittelivat cocktaileja messuväelle

Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat ovat mukana Suomen baarimestarien ja kannattajien kerhon ja Lahden Cocktail Clubin järjestämässä Baarimikko 2014 –tapahtumassa.

Tapahtuma pidetään Tampereella Viihdemaailma Ilonassa 12.2. Opiskelijat ovat suunnitelleet mukana oleville alkoholialan agentuureille juomasekoitukset, jotka ovat näytillä tapahtumassa. Myös messuväki pääsee maistelemaan uudenlaisia juomia.

Illan aikana käydään kilpailu jo perinteeksi muodostuneista Cocktail- ja Flairtending Baarimikko-titteleistä sekä tarjoilijaopiskelijoiden drinkkikilpailu. Cocktail baarimikko -kilpailussa kilpailijat pyrkivät tuottamaan mahdollisimman maittavan juoman. Flairtending Baarimikossa pyritään valmistamaan juoma mahdollisimman tyylikkäästi heittelemällä pulloja näyttävillä tyyleillä ja yleisöä viihdyttäen.

JAMKin toisen vuoden restonomiopiskelijat ovat suunnitelleet tapahtumassa mukana oleville agentuureille juomia tuotteista, joita he haluavat tuoda esille tuotevalikoimastaan. Juomia on monenlaisia helposti lähestyttävistä pitkistä raikkaista juomista kokeellisiin teoksiin, joista erikoisin on kokonaisuus johon kuuluu mm. Camparista valmistettua hattaraa, ginillä ja vermutilla maustettua vaahtokarkkia sekä ginillä maustettua kermajäätelöä. 

Opiskelijoiden osallistuminen tapahtumaan  on osa Viini ja alkoholijuomien jatkokurssia, jossa he tutustuvat väkeviin alkoholeihin, cocktaileihin ja niiden valmistukseen sekä viineihin.

Tapahtuman järjestävät Cocktail Club Lahti ja F.B.S.K. Häme, sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat yhteistyössä juoma- ja ravintola-alan agentuurien ja Viihdemaailma Ilonan kanssa.

Lisätietoja:
Tatu Torikka, opiskelijoiden koordinaattori , 050 307 86 85,  G7676@student.jamk.fi sekä Kimmo Aho, lehtori, 040 740 9909, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Jaa

Takaisin