jamk.fi
7.3.2014

Elintarvikeyrittäjät verkostoituvat 12.3.

Tule kuulemaan mikä on ajankohtaista elintarvikealan yrityksissä juuri nyt!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Ruokaketjuilla kasvuun ja Biotalousalan yritysverkosto Tarvaalaan -hankkeet sekä SSYP Kehitys Oy järjestävät ”Elintarvikeyrittäjien verkostot vauhtiin”- tilaisuuden keskiviikkona 12.3. klo 16.30. Paikkana on Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti Saarijärven Tarvaalassa.

Tilaisuudessa omasta yrittäjätaipaleestaan ja vuonna 2013 perustetusta T-BBQ -yrityksestä kertoo Teemu Peltonen.

Päätuotteena toimivat T*Mun kastikkeet, jotka ovat yhtiön perustajan, kokki ja ruokabloggaaja Peltosen ideoimia. Kastikkeen ensimmäisen versio näki päivänvalon kotikeittiössä, josta pikkuhiljaa kovan kysynnän kannustamana tuote on hiottu loppuunsa ja sen ympärille perustettiin oma yritys. Alkuperäinen kastike sijoittui vuonna 2011 Tampereen Chilifesteillä finaalikolmikkoon. Kastikkeet valmistetaan käsin Jyväskylässä. Nyt mausteinen kastike on valittu Keskimaan kuukauden elintarvikkeeksi.

Illan aikana myös maistellaan Saarijärvellä tuotetuista kasviksista tehtyjä makupaloja ja keskustellaan pienten elintarvikealan yritysten haasteista ja mahdollisuuksista sekä etsitään uusia kumppaneita toiminnan kehittämiseen.

Katso tarkka ohjelma

Lisätietoja ja ilmottautumiset:
Susanna Lahnamäki-Kivelä, projektipäällikkö, 040 725 6603, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti

Takaisin