jamk.fi
30.1.2014

EU arjessa-tapahtuma tuo EU-vaikuttajia Älykotiin ja Biotalousinstituuttiin

​EU arjessa-tapahtuma haastaa keskisuomalaiset keskustelemaan EU:sta ja nuorista perjantaina 31.1.

Meneillään olevan europarlamenttikauden aikana Suomea kiertää EU arjessa -tapahtumien sikermä. Tapahtumilla halutaan edistää ja lisätä vuoropuhelua EU:n vaikutuksista kansalaisten arkeen.

Jyväskylän tapahtumaan osallistuvat mm. Euroopan parlamentin jäsenet Sirpa Pietikäinen, Hannu Takkula, Anneli Jäätteenmäki, Sari Essayah ja Petri Sarvamaa. Kansanedustajista mukana ovat Kauko Tuupainen, Miapetra Kumpula-Natri, Outi Alanko-Kahiluoto ja Eila Tiainen. Aamupäivällä EU-vaikuttajat tutustuvat Jyväskylän ammattikorkeakoulun  Älykotiin, Sepän lukioon, Nuorten taidetyöpajaan ja Kansalaistoiminnankeskukseen, Protomoon ja Saarijärven Biotalounsinstituuttiin.

Europarlamentaarikko Sari Essayah, kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto, Eurooppatiedotuksen tiedottaja Päivi Toivanen ja Euroopan komission Suomen-edustuston viestintäpäällikkö Susanne Ekvall osallistuvat Älykotivierailun jälkeen n. klo 10.15 avoimeen keskustelutilaisuuteen Kuntalassa.

Iltapäivällä paikalliset EU-toimijat ja EU-rahoitteiset keskisuomalaiset hankkeet esittäytyvät Jyväskylän keskustan Forum-kauppakeskuksessa. Tapahtuma huipentuu klo 14.00-16.00 Jyväskeskuksessa Finnkinon elokuvateatterissa  järjestettävään yleisölle avoimeen Eurooppa nuorille! -seminaariin. Seminaarin aiheena on EU ja sen tuomat mahdollisuudet ja vaikutukset nuorten elämään.

Lisätietoja:
Toni Pekkola, projektikoordinaattori, 050 3382 260, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Takaisin