jamk.fi
30.10.2013

Vastuullisuus talk show 3/3 tärähtää 30.9!

Vastuullisuus talk show 3/3 - tervetuloa mukaan!

Aika: 30.9.2010, klo 12-16
Paikka: Marttakeskus, Yliopistonkatu 11, 40100 Jyväskylä ( Fredrikssonin vanhassa kunnostetussa puutalossa Lyseon kulmalla)

Viimeinen Vastuullisuus talk show tärähtää 30.9! Ole nopea ja ilmoittaudu 24.9. mennessä (35 nopeinta pääsee mukaan).

Olemmeko tilanteessa, jossa vanhat ratkaisumallit eivät riitä? Viimeisessä talk show:ssa pureudumme mm. siihen, millaisia ovat tulevaisuuden työntekijät ja ihmisten johtamishaasteet.

"Nykynuoriso ei arvosta työtä ja tulevaisuuden työntekijöille merkityksellinen tekeminen korvaa työn elämäntavoitteena. Suomalaiset kokevat voivansa vaikuttaa töissä erityisen vähän suurin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Erityisesti johto tuntee olevansa töissä voimaton ilmastonmuutoksen edessä. Toisaalta 30-vuotiaiden joukkopako hyvistä töistä mielekkäisiin töihin kertoo vastakkaisesta ilmiöstä."

Nämä alustajamme, Demos Helsingin Roope Mokan, ajatukset: radikaalia vai realismia? Tule jatkamaan yhdessä ajattelua ja haastamaan kysymyksillä ja omille esimerkeilläsi niin alustaja, työkaverisi kuin osallistujaporukka ja ennen kaikkea itsesi!

Demos Helsinki on riippumaton ajatushautomo, think tank. Demos Helsinki luo maailmaa, jossa rahvas muovaa yhteiskuntaa, eikä ainoastaan valitse päättäjiä. Heihin otetaan yhteyttä tilanteissa, joissa vanhat ratkaisumallit eivät riitä ja tarvitaan uusi ideoita ja konkreettisia toiminnan muutoksia.

Roope Mokka on Demos Helsingin toinen perustaja ja nykyinen kehitysjohtaja. Tulevaisuusorientoituneen tutkimuksen lisäksi hän on kysytty luennoitsija, kolumnisti ja neuvonantaja. Roopea kiinnostaa vähähiilinen yhteiskunta ja talous, vertaistuotanto, kaupunkien tulevaisuus, yhteisoma (commons), sosiaaliset innovaatiot sekä demokraattiset organisaatiot.

Lisätietoja:
www.demos.fi

Ohjelma

Kuvasarjoja aiemmista tapahtumista

Lisätietoja tapahtumasta

Jaana Teriö, projektipäällikkö, 040 838 0417, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Jaa

Takaisin