jamk.fi
30.10.2013

Vastuullisuus Talk Show 2/3, 29.3.2010

Mikä on vastuullisuuden markkina-arvo?

Ensimmäinen talk show -tilaisuus keräsi n. 40 aiheesta innostunutta yrittäjää, kehittäjää, asiantuntijaa ja opiskelijaa pohdiskelemaan teemaa: Kuka hyötyy vastuullisuudesta? Vastauksia saatiin ja paljon jäi vielä pureskeltavaksi seuraavalle kerralle. Ja se seuraava kerta on lähellä!

Tervetuloa 29.3. klo 12:15-15:45 "Mikä on vastuullisuuden markkina-arvo" -talk show tilaisuuteen Survon kartanoon Kuokkalaan.

Mukana mm. Nordia Management Oy:n toimitusjohtaja Ritva Ohmeroluoma. Yritys tekee pääomasijoituksia matkailu- ja vapaa-ajan yrityksiin, joita kehitetään yhdessä yrittäjän kanssa. Ritva toimii myös Muumimaailman hallituksen jäsenenä. Ritvan aiheena on "Vastuullisuudella varallisuutta - esimerkkinä Muumimaailma". Iltapäivällä työstetään yritysten ja osallistujien caseja sovelletun World Cafe-menetelmän avulla.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Talk Show- tilaisuudet on osa Vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijät Keski-Suomessa projektia, joka on saanut rahoitusta Keski-Suomen
Ely-keskukselta ja Euroopan sosiaalirahastosta. Tilaisuus on maksuton ja 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä pääsee mukaan.

Lisätietoja: Jaana Teriö, projektipäällikkö, 040 838 0417, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Liiketoiminta ja palvelut

Jaa

Takaisin