jamk.fi
30.10.2013

Tradenomiopiskelijat haastavat yritykset tekemään hyvää

Tradenomiopiskelijat haastavat yritykset piristämään Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n asukkaiden syksyä

Hyvää tehden -projekti toteuttaa marraskuussa Jyvässeudun yrityksissä keräyksen, jonka tuotot ohjataan Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n hyväksi.

Projektin tarkoituksena on lisätä ensi- ja turvakodin viihtyisyyttä sekä piristää asiakkaiden arkea. Kerätyt varat kohdistetaan ensi- ja turvakodin pihan toimivuuden parantamiseen. Keräyksessä otetaan vastaan myös tavaroita ja lahjakortteja, jotka suunnataan ensi- ja turvakodin asiakkaiden käyttöön.

Hyvää tehden- projekti on osa Jyväskylän ammattikorkeakoulun toteuttamaa Vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijät Keski-Suomessa -hanketta. Hyvää tehden -projektin toteuttaa JAMKin viisi tradenomiopiskelijaa.

Keräyksen etenemistä voi seurata projektiblogissa osoitteessa http://hyvaatehden.blogspot.com, josta löytyy lisätietoa keräyksestä sekä tarkemmat yhteystiedot.

Lisätietoja: Sähköpostitse hyvaa.tehden@gmail.com, projektipäällikkö Heli Rutanen heli.rutanen.hba@jamk.fi 0400 525730 sekä

Vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijät Keski-Suomessa projektin projektipäällikkö Jaana Teriö, jaana.terio@jamk.fi, 040 8380417.

Jaa

Takaisin